Tens ganes de descobrir coses de l'exposició Escriptors africans? Amb aquest codi accediràs al nostre joc per poder fer un recorregut diferent. Deu preguntes de dificultat creixent i, si guanyes, t'espera una sorpresa final.

Joc del Recorregut de l'exposició

Hem seleccionat un fragment de l'obra de cada autor de l'exposició. Et convidem a triar el que t'agradi més per poder crear un podi final amb els fragments més votats.

Fragments preferits

Els autors sovint fan referència al menjar, especialment a productes propis de l'Àfrica. Pots seguir el fil conductor de l'exposició a través d'aquests productes amb el recorregut que et proposem.

Joc del Menjar de l'exposició

Vols posar a prova la teva familiaritat amb els escriptors africans? Et proposem un joc en què podràs relacionar autors i països.

Joc dels Països de l'exposició

Vols posar a prova la teva familiaritat amb els escriptors africans i les llengües en què escriuen? Et proposem un joc on podràs relacionar autors i llengües.

Joc de les Llengües de l'exposició

Els escriptors que figuren en aquesta exposició són el resultat d'una tria de persones diferents, persones que tenen en comú l'interès per la literatura creada per africans. Hi trobareu a faltar algú, n'estem segurs, però que no hi sigui no vol dir que l'haguem exclòs.

Afegir Autors

escriptorsafricans.txt · Darrera modificació: d/m/Y H:i per 127.0.0.1
CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 4.0 International
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0