Diferències

Ací es mostren les diferències entre la revisió seleccionada i la versió actual de la pàgina.

exposicio20anys 25/04/2012 20:14 exposicio20anys 30/06/2012 11:57 actual
Línia 1: Línia 1:
 +==Les llengües dels catalans: una exposició per conèixer una mica la diversitat lingüística que ens envolta==
 +
//Les llengües dels catalans// és una exposició realitzada pel GELA per mostrar quines són les llengües que avui es poden sentir (i que segur que hauríem d'escoltar més) a Catalunya i què ens aporten. Amb motiu dels 20 anys del GELA, anirem penjant en aquest espai els plafons de l'exposició per tal que la pugueu conèixer. En cas que la vulgueu mostrar en algun centre, bibioteca o altres, ens la podeu sol·licitar a l'adreça gela@ub.edu. //Les llengües dels catalans// és una exposició realitzada pel GELA per mostrar quines són les llengües que avui es poden sentir (i que segur que hauríem d'escoltar més) a Catalunya i què ens aporten. Amb motiu dels 20 anys del GELA, anirem penjant en aquest espai els plafons de l'exposició per tal que la pugueu conèixer. En cas que la vulgueu mostrar en algun centre, bibioteca o altres, ens la podeu sol·licitar a l'adreça gela@ub.edu.
L'exposició du aparellades altres activitats com ara conferències, una gimcana, guia didàctica, etc. L'exposició du aparellades altres activitats com ara conferències, una gimcana, guia didàctica, etc.
-{{expo.pdf|Diapositives}}+{{plafons_les_llengues3.pdf|Les llengües dels catalans: plafó 3}} 
 + 
 +{{plafons_les_llengues4.pdf|Les llengües dels catalans: plafó 4}}
exposicio20anys.1335377653.txt.gz · Darrera modificació: 25/04/2012 20:14 (external edit)
www.chimeric.de Creative Commons License Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0