[[agenda]]

Diferències

Ací es mostren les diferències entre la revisió seleccionada i la versió actual de la pàgina.

agenda 11/06/2019 09:14 agenda 11/06/2019 09:15 actual
Línia 5: Línia 5:
"La cultura popular en l'era global", curs en el marc de Juliols UB, a càrrec de Michael Mason. "La cultura popular en l'era global", curs en el marc de Juliols UB, a càrrec de Michael Mason.
 +
 +{{1188_fitxa_curs.jpg|}}
Michael Mason és el director del Center for Folklife and Cultural Heritage de la Smithsonian Institution i també és el director del Folklife Festival que se celebra cada any a Washington i que l'any passat va tenir Catalunya com a cultura convidada. Com a expert en cultura popular, li hem demanat que vingui a fer un curs amb la sostenibilitat cultural com a eix. En la mesura que la revitalització lingüística també va lligada a la revitalització cultural, creiem que aquest curs pot ajudar a crear vincles entre persones interessades en diferents aspectes de la cultura i les llengües. Michael Mason és el director del Center for Folklife and Cultural Heritage de la Smithsonian Institution i també és el director del Folklife Festival que se celebra cada any a Washington i que l'any passat va tenir Catalunya com a cultura convidada. Com a expert en cultura popular, li hem demanat que vingui a fer un curs amb la sostenibilitat cultural com a eix. En la mesura que la revitalització lingüística també va lligada a la revitalització cultural, creiem que aquest curs pot ajudar a crear vincles entre persones interessades en diferents aspectes de la cultura i les llengües.
agenda.txt · Darrera modificació: 11/06/2019 09:15 per perecomellas
www.chimeric.de Creative Commons License Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0